Évzáró Taggyűlés (2023. 12. 16.)

2023. december 16-án tartotta meg Alapítványunk Évzáró Taggyűlését, melyen több meghívott vendég jelenlétében számoltunk be Alapítványunk 2023. évi tevékenységéről, az Önkéntes Mentőcsoport helyzetéről, képzési programjának aktuális állásáról, valamint az Alapítvány jelenlegi pénzügyi helyzetéről. De ezen taggyűlésünkön esett szó a 2024. évi tervekről, programokról, képzésekről és gyakorlatokról is.

A taggyűlés keretében megemlékeztünk támogatónkról, barátunkról, Tóth Béla nyugállományú rendőr ezredes úrról, aki az idei évben örökre itt hagyott bennünket. Sosem feledünk Ezredes Úr!

Továbbá a vendégeink és tagjaink számára bemutatásra került a két hete, egy kerületi vállalkozótól adományként kapott, két homokzsák töltő is. Rendszerbeállításukra a jövőévi gyakorlatunkon kerül majd sor.

Ezúton is szeretnénk megköszönni vendégeinknek és tagságunknak a megtisztelő részvételüket a rendezvényen, valamint itt is szeretnénk minden tagunknak és követőnknek Áldott Békés Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánni!

A Taggyűléshez kapcsolódó dokumentumok:


Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük